Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Els contenidors convencionals segueixen a un descampat de Sarrià pendents de retirar

La implantació del nou servei de recollida de residus porta a porta va comportar la retirada dels contenidors convencionals dels carrers de Sarrià de Ter. Es van treure de la via pública per la implantació del porta a porta i ara, gairebé un mes després, continuen a un descampat del municipi.

El Consell Comarcal del Gironès va subcontractar una empresa per dur a terme la gestió dels contenidors però ha rescindit el contracte després de veure el mal servei. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que les accions de retirada dels contenidors van començar ahir i es preveu que s’acabin durant el dia d’avui.

El Consell, després de rescindir el contracte amb l’empresa anterior, n’ha incorporat una de nova perquè s’encarregui de la retirada dels contenidors. Narcís Fajula explica que la companyia Revalora, de Sils, és l’escollida per gestionar el servei i des de l’Ajuntament esperen que es solucioni aquesta setmana.

Alguns veïns van denunciar la situació per les xarxes socials i demanen que els contenidors es retirin del descampat quan abans millor.

 

Imatge: @flowersigh