Previous Next

Demà comença a Bordils i a Sarrià de Ter la final del Campionat d’Espanya infantil masculí

Els equips infantils de l’Handbol Bordils Blanc i de la Unió Esportiva Sarrià es van classificar per a la fase final del campionat d’Espanya infantil, que jugaran els vuit millors equips. Bordils i Sarrià de Ter seran les seus del campionat d’Espanya infantil masculí, que es disputarà a partir de demà i fins al diumenge 9 de Juny.

Els dos clubs de les comarques gironines jugaran com a locals i organitzadors de la fase final del campionat. Les seus es van donar a conèixer quan es va fer el sorteig dels grups on jugaran els vuit equips classificats. El sorteig va situar el Bordils Blanc en el grup I, juntament amb el Barça Lassa, el Grupo IMQ de Covadonga i el Maristas Málaga.

La UE Sarrià va anar al grup II i els seus rivals seran el Palautordera Salicrú verd , el CD Iplacea d’Alcalá de Henares i el CB Bahía d’Almería. Aquest dimecres a les 17.45 jugaran en primer lloc el Palautordera Salicrú contra el CD Iplacea i a les 19.30 h es disputarà el partit entre CB Bahía Almeria i la UES. Dijous a les 17.45 h el CB Bahía Almeria jugarà amb el CD Iplacea i a les 19.30 h la UES s’enfrontarà al Palautordera Salícru Verd.  Divendres a les 17.45 Palautordera Salícru contra el CB Bahía Almeria i a les 19.30 h el CD Iplacea contra la UES.