Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sergi Mach deixa el Bordils i fitxa per l’Alarcos de Ciudad Real que aspira a l’Asobal
 
 
 
Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)
Previous Next

Sergi Mach deixa el Bordils i fitxa per l’Alarcos de Ciudad Real que aspira a l’Asobal

El central de Sant Julià de Ramis de 22 anys s’incorpora a un dels equips amb més projecció de la divisió d’honor de plata El Vestas BM Alarcos Ciudad Real que ha presentat aquest dijous el nou jugador. La temporada passada va acabar tercer de la classificació, amb 18 victòries, dos empats i deu derrotes. De fet, és un dels candidats a aconseguir l’ascens a l’Asobal.

L’equip castellà ha destacat de Sergi Mach, la seva velocitat en l’eix ofensiu, que és un gran  fintador, amb riquesa tàctica, tècnica individual i col·lectiva.  En les seves darreres tres temporades al Bordils, Mach ha marcat 251 gols. La seva millor temporada va ser la 2017/18, en què va acabar com a setzè màxim golejador de la categoria, amb 124 gols i una mitjana de 4,28 per partit. La temporada passada va fer 62 gols en 19 partits, les lesions no li van permetre jugar més partits. 

Mach per la seva banda, ha comentat que, “fa anys que jugo en aquesta categoria i m'he enfrontat al Alarcos diverses vegades i crec que la manera de jugar del Alarcos s'adapta molt bé a la manera que tinc jo de jugar, m'agrada molt com juguen. També tenia ganes de fer un pas més, d'evolucionar com a jugador i d'ajudar en aquest projecte per a pujar a Asobal”.

Respecte a la possibilitat de l'ascens el jugador es mostra amb ambició, però alhora amb cautela, “tenim equip per a ascendir, però cal treballar dia a dia, cada cap de setmana hi ha un partit, no podem mirar a final de temporada, hem de mirar cada partit i el primer és el 14 de setembre”.