Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Aprovat el protocol comarcal per a les instal·lacions esportives del Gironès en la represa de l’activitat esportiva

A Sarrià de Ter, segons fonts municipals, aquest protocol es va aplicar durant el dia d’ahir a tots els recintes esportius del municipi.

Segons el document, tots els entrenaments de qualsevol disciplina s’hauran de fer a porta tancada, i els partits tindran una limitació màxima de públic. S’haurà de revisar la temperatura a les persones assistents, i també seguir les habituals mesures de seguretat com són portar mascareta, mantenir els dos metres de distància i tenir a l’abast gel hidroalcohòlic.

Per altra banda, els vestidors de les instal·lacions esportives hauran d’estar tancats en els entrenaments. Només es podran obrir en les competicions de categories a partir de cadet, excepte en els equips de cadet visitant. A més, en el cas d’haver-hi activitats consecutives, es canviarà l’horari i es deixaran 10 minuts per renovar l’aire.

L’Ajuntament de Sarrià de Ter és un dels participants a la redacció del protocol, publicat pel Consell Esportiu del Gironès.

Imatge: CEGironès