L’Ajuntament de Sarrià de Ter admet que la majoria d’entitats esportives respecten les mesures de seguretat

Les entitats esportives de Sarrià de Ter van tornar als entrenaments aquest dilluns després de diverses setmanes, amb l’entrada de la desescalada anunciada per la Generalitat. Els clubs han reprès la seva activitat seguint les restriccions estipulades pel que fa a sanitat, aforament, divisió de grups i horaris. 

Les instal·lacions han de tancar les seves portes a dos quarts de deu del vespre, perquè els seus integrants puguin ser a casa abans del toc de queda. Per això, l’Ajuntament ha posat a disposició de les entitats esportives de Sarrià les pistes poliesportives de La Rasa i Sarrià de Dalt. El regidor d’esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Maria Santiago, ho explica.

La valoració d’aquests primers dies de retorn a l’activitat esportiva és molt positiva per part de l’Ajuntament, ja que la majoria d’entitats estan complint les restriccions de prevenció de Covid-19. Així i tot, Josep Maria Santiago apunta que s’ha hagut d’avisar un club i demana la col·laboració de tots per poder tornar a la normalitat en l’àmbit esportiu.

Els aforaments als pavellons de Sarrià de Ter és del 30% i, de moment, l’única entitat esportiva que pot competir és la Unió Esportiva Sarrià. Serà en els trams finals de la desescalada quan els altres clubs del municipi podran tornar a disputar partits. 

 

Imatge: Club Bàsquet Sarrià de Ter

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla