“Ja n’hi ha prou” anuncia noves mobilitzacions i una reunió amb el Govern per denunciar les restriccions en l’àmbit esportiu

La plataforma “Ja n’hi ha prou” exigirà al Govern canvis en les polítiques del sector esportiu i traslladarà “els clams de l’esport base i amateur”. Entre altres aspectes, demanaran la declaració de l’esport com un servei essencial, la creació d’una Conselleria d’Esports i ajudes directes als clubs i entitats esportives d’arreu de Catalunya.

Per altra banda, demà està prevista una encartellada a cada municipi del país amb el lema “Aquestes eleccions #FemEquip”. La intenció de la plataforma amb aquestes protestes és que l’àmbit esportiu tingui un tracte just i coherent. Un dels impulsors de “Ja n’hi ha prou”, Pere Puig, explicava fa unes setmanes a Girona FM què demanen al Govern.

Nombroses entitats esportives d’arreu del país s’han adherit a la campanya i ha firmat la petició oberta al change.org, que compta ja amb més d’11.800 signatures. El regidor d’esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Maria Santiago, remarcava fa unes setmanes a Ràdio Sarrià la importància de l’esport en el desenvolupament físic i mental.

L’encartellada de “Ja n’hi ha prou” està convocada per demà, dissabte, a partir de les 12 del migdia, mentre que la reunió amb els representants del Govern tindrà lloc dimarts 2.

 

Imatge: Ja n'hi ha prou