Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

El FC Sarrià presenta la seva nova metodologia i projecte integral de club

El FC Sarrià ha presentat, després de mesos de treball, la seva nova metodologia i el projecte integral. Aquests documents serviran per traçar les línies de treball del club, un model de joc clar i un camí d’aprenentatge per jugadors i entrenadors.

El conjunt verd-i-blanc va engegar aquest projecte fa mesos i es va accelerar durant el confinament, quan es van poder centrar en la redacció i el funcionament. El coordinador del FC Sarrià, Luis Aused, creu que la metodologia significarà èxits en un futur, ja que és més fàcil treballar tenint clar el camí.

La metodologia es basa en els aspectes esportius però també formatius del club, i per això s’aposta per fomentar l’educació, l’ensenyament, l’emoció, l’entreteniment i l’entrenament dels jugadors i jugadores. Luis Aused explica que la manera d’entrenar s’ha d’adaptar a la situació actual de l’esport, ja que ha canviat molt en els últims anys.

Un dels principals objectius amb aquesta metodologia és definir un model de joc per totes les categories del club. Luis Aused reconeix que es vol aconseguir un estil propi, i que els aficionats puguin relacionar el model de joc amb la camiseta verd-i-blanca.

L’aplicació de la metodologia serà un procés lent, i es preveuen resultats a llarg termini per créixer a 5-10 anys vista.

 

Imatge: FC Sarrià