Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Sergi Mach fa el salt a ASOBAL i fitxa pel Balonmano Cuenca

El sarrianenc Sergi Mach jugarà la temporada que ve a la Lliga ASOBAL, la primera categoria d’handbol a nivell estatal. El central, també exbordilenc, ha anunciat el seu fitxatge pel Balonmano Cuenca després de deixar enrere dos anys a l’Alarcos Ciudad Real de Divisió d’Honor Plata.

Mach és, de moment, el màxim golejador de la fase d’ascens amb 40 gols, tot i que el seu actual equip veu una mica lluny les possibilitats d’assolir l’ascens a ASOBAL. El central català ja va anunciar fa uns dies que no continuava a l’equip de Ciudad Real, i ahir es va fer oficial la seva incorporació pel Balonmano Cuenca.

El seu nou equip lluita per acabar entre els cinc primers classificats de l’ASOBAL, i actualment està situat en la sisena posició amb 37 punts. Es troba just per sobre de l’Ademar León, d’un altre sarrianenc com és Natan Suárez. Mach s’ajunta així a Suárez i Pau Guitart, els altres dos sarrianencs que estan jugant a ASOBAL.

El Balonmano Cuenca ha firmat Sergi Mach per una temporada amb opció a una altra, en una aposta de present però també de futur de l’equip castellà, ja que el central català té només 24 anys.

 

Imatge: Sergi Mach