Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Sergi Mach es mostra molt content pel seu salt a ASOBAL i reconeix que la decisió va ser “bastant ràpida”

Sergi Mach, el flamant nou jugador del Balonmano Cuenca Ciudad Encantada, va passar ahir pel Sarrià en Joc, de Ràdio Sarrià, i va valorar el seu fitxatge per l’equip d’ASOBAL. El jugador, format a les categories inferiors de la UES i donant el salt a Plata amb el Bordils, es mostra molt orgullós per jugar a la màxima categoria estatal d’handbol la temporada que ve.

De fet, el central explica que va prendre la decisió molt ràpid després de rebre la trucada de Lidio Giménez, l’entrenador del Cuenca. Són declaracions de Sergi Mach al Sarrià en Joc d’ahir.

Mach reconeix que espera un salt de nivell la temporada que ve, respecte la Divisió d’Honor Plata. El sarrianenc explica que segueix l’ASOBAL i, parlant amb alguns companys que hi juguen, també destaca l’aspecte físic.

Sergi Mach compartirà categoria amb els sarrianencs Pau Guitart i Natan Suárez, així com altres gironins que juguen a ASOBAL. El jugador destaca la funció dels clubs del territori, amb la cultura de l’handbol que es viu en els pobles i la feina que es fa des de la base.

Mach encara ha d’acabar la fase d’ascens amb el seu equip actual, el Ciudad Real, i és el màxim golejador de la competició amb 46 gols.

 

Imatge: Sergi Mach