El FC Sarrià diu adeu a la temporada amb una derrota davant el Sant Ponç (3-2)

El FC Sarrià de Ter va acomiadar ahir la temporada 2020/21, més tard del que és habitual, i després de disputar només la meitat dels partits previstos el passat setembre. Aquesta campanya ha estat molt complicada, sobretot per les aturades causades per la Covid i la falta de regularitat.

El Sarrià va dir adeu amb una nova desfeta, en aquest cas al municipal de Fontajau davant el Sant Ponç. Els verd-i-blancs van desaprofitar de nou un avantatge de dos gols a favor i van veure com els locals remuntaven per emportar-se els últims tres punts de la temporada. L’entrenador del FC Sarrià, Gabi Parés, creu que el partit va ser igualat i que qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar.

Les lesions i les interrupcions per la pandèmia han mermat un equip que espera lluitar per les primeres places la temporada que ve. Gabi Parés afegeix que la valoració general de la temporada és bona per tots els condicionants, tot i que espera estar més amunt la pròxima temporada.

El Sarrià acaba així una nova temporada a Quarta Catalana, i ho fa en desena posició amb 17 punts, a 21 punts del Cristinenc, el campió i que puja a 3a catalana.

 

Imatge: FC Sarrià