Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El FC Sarrià va engegar dilluns el seu campus d’estiu
 
 
 
Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

El FC Sarrià va engegar dilluns el seu campus d’estiu

El FC Sarrià de Ter, de la mateixa manera que la majoria d’entitats esportives, ha començat aquesta setmana el seu campus d’estiu. Ho fa amb alguns canvis, sobretot per la capacitat de jugadors, que s’incrementa respecte altres edicions.

El campus s’organitza de manera conjunta amb l’UCE Celrà, però aquest any només s’ubicarà al camp de futbol de La Rasa. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Maria Santiago, destaca que aquesta és l’única novetat de tots els campus d’estiu que es celebren al municipi.

Tot i aquesta modificació, des de l’organització del campus creuen que l’edició d’enguany serà un èxit. El coordinador del FC Sarrià, Luis Aused, també remarca els canvis d’aquest any respecte altres edicions i confia en poder viure un bon campus d’estiu.

La paperera Hinojosa torna a col·laborar aquest any amb el campus de futbol, oferint alguns dels seus productes com bosses de paper reciclat.

 

Imatge: En Xarxa