Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Dinamarca talla el pas a la final d’handbol als homes de Jordi Ribera

 L’equip estatal no havia jugat mai una final olímpica i seguirà sense trepitjar la lluita per l'or. Dinamarca va ser un obstacle insalvable i ho va demostrar ja a la primera meitat del matx i així segellar el camí cap a les màximes posicions del podi i optar a la final.

L'equip del català sarrianenc no va poder anar per davant en el marcador en cap moment tot i l’inici d’un joc molt igualat. Des del 5-5, que els blanc i vermells ja varen anar a remolc dels rivals. Per la seva banda i com al Mundial d'Egipte al gener, els danesos van ser implacables a pista, en especial el joc de Mikkel Hansen, que amb 12 gols, va desviar als espanyols (23-27) a lluitar pel bronze, el seu sostre olímpic.

La selecció haurà de lluitar pel tercer lloc i igualar el seu millor resultat. Com a Atlanta, Sydney i Pequín. Serà el dissabte a les 10 del matí contra Egipte.