Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

El FC Sarrià rep el Penya Bons Aires en l’estrena de la temporada

Torna la 4a catalana a Sarrià de Ter. El FC Sarrià comença demà la temporada 2021/22 i ho fa com a local, al camp de La Rasa, davant el Penya Bons Aires. Els verd-i-blancs esperen arrencar amb victòria aquest nou curs, que es presenta en millors condicions que el 2019/20.

El primer equip ha patit una renovació important de la seva plantilla, amb només sis jugadors que continuen de la temporada passada. El coordinador del FC Sarrià, Luis Aused, reitera la seva confiança en l’entrenador, Gabi Parés, i explica que s’han incorporat nous membres al cos tècnic.

La intenció de l’equip és lluitar per les primeres posicions de la taula i estar a prop de l’ascens. Així i tot, Luis Aused creu que exigir pujar a 3a és difícil, ja que hi ha diversos equips molt potents i només puja un.

El partit serà demà dissabte 18 de setembre a les 8 del vespre al camp de La Rasa, i els assistents s’hauran d’inscriure per entrar al camp.

 

Imatge: FC Sarrià