Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Un contagi de Covid-19 obliga a ajornar el partit entre la UES i el Màlaga
 
 
 
Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Un contagi de Covid-19 obliga a ajornar el partit entre la UES i el Màlaga

La Unió Esportiva Sarrià va veure ajornat el seu partit contra el Màlaga, previst per aquest dissabte, per un contagi de Covid-19 entre la seva plantilla. La resta de jugadors i membres del cos tècnic ja estan desconfinats, ja que compten amb la pauta de vacunació completa i van donar negatiu a la prova PCR.

La UES podria jugar aquest cap de setmana a Ciudad Real, però els castellans van registrar un brot entre els seus jugadors que ja va obligar a ajornar el partit del cap de setmana passat. Així, tot i esperar encara la confirmació de la Federació, tot apunta que el partit es suspendrà.

El duel davant el Màlaga s’havia de disputar a porta tancada, en el primer dels quatre partits de sanció que va imposar la Federació a la UES pels incidents contra l’Alacant. El club considera desproporcionada la sanció i presentarà al·legacions en els pròxims dies. Així i tot, el tancament només afecta els partits de Divisió d’Honor Plata, així que el pavelló podrà tornar a omplir-se en l’eliminatòria de Copa davant el Bidasoa Irún.

Josep Ballester i Guillem Lozano, expulsats tres partits cadascun, podran jugar la pròxima setmana ja que la sanció afecta el duel contra el Barça B, el Màlaga i el Ciudad Real d’aquest dissabte, independentment de quan s’acabi jugant.

 

Imatge: UE Sarrià