Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Oscar Sebastian confirma la seva participació a la Transpyr 2022 en la modalitat de carretera

El sarrianenc Oscar Sebastian, vigent vencedor de l’onzena edició de la Transpyr Coast to Coast, ja es preparar per la prova del pròxim mes de juny. El ciclista ja està inscrit a la cursa del 2022 però canvia la bici de muntanya per la de carretera i també la seva parella, Albert Rota, amb qui es va proclamar guanyador l’any passat.

Oscar Sebastian va passar aquesta setmana pel Sarrià en Joc, de Ràdio Sarrià, on va explicar que com a guanyadors de la Transpyr se’ls va oferir la inscripció a proves internacionals, però va optar per repetir la cursa per motius logístics. El sarrianenc afegeix també que, després d’estrenar-se l’any passat amb BTT, el 2022 participarà en la modalitat de carretera, que té un recorregut paral·lel.

El resultat final de la Transpyr 2021 va ser una sorpresa per Sebastian i Rota, que anaven amb la intenció d’acabar la prova i connectar el mar Cantàbric amb el Mar Mediterrani, l’objectiu de la cursa. Són declaracions d’Oscar Sebastian.

Sebastian va ser premiat com a millor esportista sarrianenc, en part, per aquesta fita, guardó que va rebre sorprès però amb orgull.

 

Imatge: Oscar Sebastian