Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Josep Ballester i Martí Arnau no continuaran al primer equip de la UES

El primer equip de la Unió Esportiva Sarrià, després d’acabar la Divisió d’Honor Plata i confirmar el seu descens, es troba immers en la planificació del curs vinent. L’equip, que jugarà a Nacional després de tres anys, ha confirmat les primeres sortides de jugadors que no continuaran vestint la camiseta dels taurons.

A les baixes ja anunciades d’Aleix Toro, Mauro Jaureguiberry i Oriol Teixidor se li han de sumar les de Josep Ballester, el capità després de la marxa de Guillem Torres, Marti Arnau, Oriol Masmiquel, Juli Fina i Adrià Serrano, que no podrà jugar la pròxima temporada per lesió. L’entrenador de la UES, Josep Espar, agraeix el paper de tots aquests jugadors i afegeix que, en principi, tots els altres continuen.

Dels tres capitans que van començar la temporada, el curs 2022/23 només seguirà Nitu Pòrtulas. Josep Espar confirma la continuïtat de l’extrem sarrianenc i destaca l’esforç i la passió amb la qual juga amb la camiseta de la UES.

La intenció del club per a tots els seus equips de la pròxima temporada és que les plantilles siguin curtes i tots els seus membres puguin tenir molts minuts. Josep Espar explica que el primer equip no és una excepció d’aquesta planificació i buscarà tenir pocs jugadors però suficients per no haver de tocar el filial o el juvenil.

Pel que fa al capítol d’altes, el club treballa per incorporar nous jugadors però, de moment, encara no se n’ha concretat cap.

 

Imatge: UE Sarrià