Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

L’Ajuntament de Girona proposa una concessió de 50 anys de l’estadi municipal de Montilivi al Girona Futbol Club SAD

L’Alcaldessa ha assenyalat que comparteix amb el club l’objectiu que Girona es consolidi a l'elit del futbol i vol mantenir la identitat del club amb la ciutat. Ha afegit que amb aquesta concessió vol donar estabilitat al club perquè pugui portar a terme un projecte ple de valor afegit, com ara el fet de tenir esportistes de primer nivell a la ciutat que esdevingui referents en la pràctica de l’esport i en els hàbits de vida saludables. La regidora M. Àngels Planas ha explicat que la proposta de concessió permet fer modificacions en funció de les variacions en la situació de l’entitat.

La proposta incorpora el deure del concessionari de destinar una part de les entrades de cada partit a entitats del tercer sector, de persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió social, i de potenciar el futbol base i el futbol femení de l’entitat.

 

Foto: Ajuntament de Girona