Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

L'Strenes comptarà amb un nou espai escènic dedicat a la música festiva i una nova categoria musical per a bandes consolidades

Aquest passat divendres, al consistori gironí es va presentar la vuitena edició del festival Strenes on s’hi han programat més de trenta concerts amb l’actuació de grups com Oques Grasses, Mazoni, Fangoria, Judit Neddermann, Lee Ranaldo i Raül Refree, Clara Peya o Obeses.

La inauguració del festival tindrà lloc el dia 28 de març amb un concert sorpresa que, un any més, es farà des del terrat de l’Oficina de Turisme de la Rambla, i acabarà el 3 de maig amb una actuació a les escales de la Catedral. Una de les principals novetats d’aquest 2020 és l’agrupació dels concerts de La Mirona sota el nom de La Xefla d’Strenes, un nou espai escènic enfocat a la música festiva. La Xefla tindrà lloc el 18 d’abril amb concert d’Oques Grasses, Gertrudis i Koers. A banda de La Mirona, seran escenaris del festival l’Auditori de Girona, el Teatre Municipal, el Centre Cultural La Mercè, el Yeah! Indie Club, la plaça de Catalunya, la Pujada de Sant Domènec i les escales de la Catedral. Aquest any s’han posat a la venda unes 17.000 entrades, de les quals ja se n’han venut prop d’un 30%. Les entrades ja estàn a la venda, a través del web del festival www.festivalstrenes.cat o a les taquilles de l'Auditori de Girona i del Teatre Municipal de Girona durant el seu horari habitual.

Imatge: Aj. Girona.