Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Els partits de bàsquet tornaran al Pavelló Municipal Girona-Fontajau aquest cap de setmana
 
 
 
Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Els partits de bàsquet tornaran al Pavelló Municipal Girona-Fontajau aquest cap de setmana

L’Ajuntament de Girona va tornar a instal·lar ahir el parquet a la pista central de bàsquet del Pavelló Municipal Girona-Fontajau, després que l’anterior quedés malmès a causa de les inundacions que va patir l’equipament arran del pas del temporal “Glòria” per la ciutat ara fa tres setmanes.

Es preveu que el parquet s’acabi d’instal·lar aquest divendres juntament  amb les tasques de senyalització de la pista. Si no hi ha res de nou, les plantilles tant de l’Spar Citylift Girona com del Bàsquet Girona podran entrenar al nou parquet i disputar-hi els partits previstos per aquest cap de setmana. L’equip esportiu del MIFAS no hi podrà jugar aquest cap de setmana per motius d’horari i jugarà al Pavelló Municipal de Palau, està previst que la setmana que ve s’hi pugui entrenar i competir amb normalitat. La resta d’espais que van quedar malmesos per la inundació, la pista de bàsquet lateral, on entrena i juga el CB Fontajau, els gimnasos o els despatxos, es preveu que puguin tornar a funcionar amb normalitat durant la primera quinzena de març. El parquet que s’ha instal·lat a Fontajau, ha arribat cedit per part de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i gràcies a la cooperació, també, de l’Ajuntament de Tarragona.

Foto: Aj. Girona.