Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Julià de Ramis celebra amb restriccions el seu primer cap de setmana de Festa Major
 
 
 
Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Sant Julià de Ramis celebra amb restriccions el seu primer cap de setmana de Festa Major

Els veïns de Sant Julià van gaudir de tots els actes programats durant els tres primers dies de la Festa Major, tot i que amb limitacions d’aforament i mesures de seguretat.

Es va donar el tret de sortida divendres amb el pregó, a càrrec de les voluntàries del poble que van estar fent mascaretes, bates i gorros pels sanitaris i veïns de Sant Julià. El pregó va anar seguit del concert d’Havaneres amb Les Anxovetes.

Els actes de dissabte van ser la Marxa Nòrdica del matí, mentre que al vespre es va celebrar el concert d’Òpera d’Ariadna Vilardaga, seguit dels monòlegs de Jordi Meca i, per acabar, el festival pirotècnic de Les Gàrgoles de Foc.

Els actes del cap de setmana es van tancar el diumenge amb la ja tradicional Marxa del Sants Metges i, per la tarda, l’espectacle de màgia del Mag Lari. El programa es reprendrà, tal com estava previst, dimecres dia 23 a partir de les 8 del vespre.

Cal recordar que l’Ajuntament va alertar de possibles ajornaments o cancel·lacions dels actes, depenent de la situació sanitària.

 

Imatge: Ajuntament de Sant Julià de Ramis