Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Institut de Sarrià de Ter celebra una nova edició de la Setmana de la Ciència
 
 
 
Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

L’Institut de Sarrià de Ter celebra una nova edició de la Setmana de la Ciència

L’Institut de Sarrià de Ter es va sumar un any més a la celebració de la Setmana de la Ciència, que aquest any arribava a la 26a edició. El tema central de la Setmana de la Ciència 2021 és la sostenibilitat, i el centre va programar dues sortides, el visionat d’un reportatge i l’elaboració d’un moral, entre d’altres.

Es va tractar l’impacte dels residus que genera la població, amb visites a la deixalleria de Girona i la depuradora de Campdorà. L’Elsa, alumna de 2n d’ESO, explica al programa l’Institut a la ràdio les activitats de la Setmana de la Ciència dels alumnes del centre.

El reciclatge, la recollida selectiva o la gestió dels residus van ser alguns dels temes tractats al centre. La professora de Biologia de l’Institut, Núria Valentí, considera important conscienciar els alumnes al voltant de la sostenibilitat i creu que les activitats van funcionar.

També estava planificada una sortida pels alumnes de 3r d’ESO a la potabilitzadora però no es va poder dur a terme.

 

Imatge: Institut de Sarrià de Ter