Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Sarrià de Ter encadena dos mesos de baixada de l’atur i registra 12 noves contractacions durant l’abril

Sarrià de Ter porta dos mesos seguits amb dades positives d’ocupació, i el municipi registra ara 220 persones aturades. Aquest passat mes d’abril es comptabilitzen 12 noves contractacions, que sumades a les 9 del mes de març en sumen 21 en 60 dies.

L’obertura de nous negocis a Sarrià ha provocat aquesta pujada de l’ocupació, i se’n preveuen més en un futur, sobretot arran de la instal·lació del nou supermercat Bonpreu Esclat. El tècnic de Desenvolupament Local i Promoció Econòmica, Juanjo Cáliz, destaca les 12 noves contractacions del mes d’abril.

Des de l’Ajuntament creuen que aquesta bona dinàmica es pot mantenir i arribar a l’estiu en bones dades d’ocupació. Juanjo Cáliz relaciona també l’augment de contractacions amb l’obertura de nous comerços.

Les dades d’ocupació a la comarca del Gironès també milloren, es registra una baixada general de l’atur de 230 persones.