Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sarrià de Ter dona la benvinguda demà al Mercat de tardes
 
 
 
Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Sarrià de Ter dona la benvinguda demà al Mercat de tardes

L’Ajuntament de Sarrià de Ter i els marxants del mercat engeguen demà la nova iniciativa del mercat de tardes, amb l’objectiu d’ampliar el servei per tota la població que no el pot visitar durant els matins, en gran part per motius laborals. 

El mercat de tardes s’ubicarà a la plaça Salvador Genís i Bech, la plaça de l’iglú, i estarà obert de 4 a 7 de la tarda. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, explica que la iniciativa neix en part per la interacció entre l’Ajuntament i els marxants durant la pandèmia de Covid.

L’Àrea de Desenvolupament Local vol consolidar així els dimecres com el dia del mercat a Sarrià. Narcís Fajula reconeix que la idea ha tingut una bona rebuda per part dels veïns, i creu que el mercat de tardes funcionarà molt bé a partir de demà.

La intenció és que el mercat de tardes arribi per quedar-se a Sarrià, i està previst que els horaris es modifiquin i s’ampliïn durant els mesos d’estiu, per aprofitar el bon temps.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter