Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Sarrià estrena el mercat de tardes amb una bona afluència

Sarrià de Ter va viure ahir l’estrena del nou mercat de tardes, impulsat de forma conjunta amb els marxants i l’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Sarrià. Les parades, ubicades a la plaça Salvador Genís i Bech, van tenir una bona rebuda de visitants durant les tres hores que van estar obertes.

El mercat va estar obert el matí al Carrer Major, a Sarrià de Baix, com cada dimecres, i a les quatre els marxants es van situar al Pla de l’Horta. L’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, creu que l’estrena del mercat de tardes va ser molt positiva i totes les parts estan satisfetes amb aquest començament.

La intenció és que el servei durant les tardes tingui continuïtat al Pla de l’Horta durant els pròxims mesos. Narcís Fajula considera que el mercat de tardes és una bona iniciativa i volen consolidar-lo en el temps.

De moment, l’horari del mercat de tardes serà els dimecres de 4 a 7, però es podria ampliar en el futur.

 

Imatge: Ajuntament de Sarrià de Ter