Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio Sarrià | 87.6FM ~ Informació local de Sarrià de Ter i el Gironès Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sarrià de Ter (Gironès)

Sarrià de Ter registra cinc aturats menys durant el mes de novembre

Sarrià de Ter torna a presentar dades positives pel que fa a l'ocupació després de dos mesos amb una lleugera baixada. Registra cinc persones aturades menys durant el mes de novembre respecte l'octubre, i segueixen desocupades 173 persones al municipi, però presenta 65 treballadors més que les mateixes dades del 2020.

De fet, les persones que segueixen aturades són residents a Sarrià però poden no treballar al poble, i des de l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local no coneixen totes les seves situacions, però creuen que encara s'arrosseguen alguns ERTOs des del confinament i que ara es van acabant.

L’atur baixa 128 persones arreu de la comarca del Gironès, que continua amb 9.018 desocupats. Les xifres també són molt millors que el 2020, amb més de 3.000 persones ocupades respecte les dades del mes de novembre de l'any passat.