Arrenca el Fòrum Gastronòmic Girona

El president de la Generalitat, Quim Torra, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà i l’alcaldessa de Girona, Marta madrenas han inaugurat aquest diumenge la setena edició de la mostra, que estarà oberta fins dimarts.

El banyolí, Ricard Jambert Dorca de la Fleca Pastisseria Padrés ha guanyat el premi “El millor xuixo del món” on hi van participar una cinquantena de propostes, mentre que el títol “Cuiner de l’any 2018”  l’ha guanyat el cuiner, Arnau Muñío, del restaurant Direkte Boqueria, de Barcelona. 

El Fòrum ha programat moltes activitats compta amb les ponències  de grans figures del món de la gastronomia com ara Joan i Josep Roca, Rodolfo Guzmán, Esther i Nacho Manzano, Pepe Solla i Xoán Crujeiras, Paco Pérez, Iolanda Bustos​, o ​Jordi Cruz​, entre molts altres.