Salt subvenciona el 40 % de les T-MES als estudiants d'entre 16 i 25 anys per facilitar-los l'us del transport públic

El termini per demanar la targeta T-MES subvencionada per l'Ajuntament s’ha obert aquest gener. Aquests títols de transport permeten fer un nombre il·limitat de viatges durant 30 dies.

L'alcalde, Jordi Viñas, ha ressaltat que la “voluntat del govern de Salt és fomentar l’ús del transport públic entre els d'estudiants de la ciutat i abaratir-ne els costos.” Les persones interessades han de presentar la sol·licitud al Servei d'Atenció a la Ciutadania o bé mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Els únics requisits que han de complir és tenir entre 16 i 25 anys, estar empadronats a Salt i que facin estudis reglats a la ciutat de Girona i altres municipis de la zona 1 de l'ATM. Per obtenir-la cal presentar la sol·licitud, acompanyada d'una còpia del DNI, de la matricula dels estudis i una fotografia de carnet.

El regidor de Mobilitat, Toni Vidal ha afegit que la mesura és “un dels objectius que es fixa el Pla Local de Joventut i és també un dels objectius de la legislatura, que passa per fomentar l’ús del transport públic.”

Aquesta iniciativa pionera va lligada a d’altres iniciatives de l’àrea de Mobilitat que s’han treballat durant aquest mandat com per exemple, la posada en funcionament de la nova la línia L9. Una línia que comunica directament Salt amb la Universitat de Girona i que permet reduir el temps de viatge de 45 a 25 minuts.

Foto: Ajuntament de Salt