Arriba la vuitena edició del Girona10 que es farà del 25 al 27 de gener

Aquest dilluns,  s'ha presentat la vuitena edició de la campanya que també sortejarà 332 entrades gratuïtes de teatre, 40 entrades pel festival de circ Elefant d'Or, i per diferents partits del Girona FC i que inclou visites guiades a establiments emblemàtics, a punts de llegendes i jornades de portes obertes als museus de la ciutat. També descomptes als comerços i diferents fires i mercats per la ciutat. Les persones interessades han d'inscriure's al sorteig al web de Girona 10 fins aquest dijous a les nou del matí. Les que no tinguin sort encara podran gaudir de descomptes. 

El sorteig es farà a La Fortalesa de Sant Julià de Ramis aquest dijous a les 13:30 hores i hi seran presents el seu propietari Ramon Pérez; el xef Feran Vila, del restaurant A Tempo, així com l'alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, el jugador del Girona FC, Aday Benítez, i la regidora de turisme Glòria Plana i el president de l'Associació d'Hostaleria, Josep Carreras.

Pel que fa als menús a deu euros o a un preu més econòmic, cada persona interessada ha de posar-se en contacte amb el restaurant que desitgi per reservar plaça. Hi ha una quarantena d'establiments associats que ofereixen aquesta opció.

L'alcaldessa, Marta Madrenas, ha destacat que l'objectiu actualment d'aquesta iniciativa turística no és atraure quants més visitants millor, sinó a determinat sector de turisme cultural i familiar de qualitat, sostenible i respectuós amb els veïns.

Foto: Associació d'Hostaleria Girona