L’Espai Gironès lliura 10.000€ de la campanya solidària de Nadal a la Fundació Pasqual Maragall

Els responsables del Centre Comercial estan molt satisfets d’haver assolit l’objectiu que s’havien marcat a l’inici de la campanya d’arribar a aquests 10.000 euros per poder-los donar a la Fundació Pasqual Maragall. També agraeixen  la gran implicació de la població en la iniciativa que consistia en escriure, en una pantalla instal·lada al centre,  el record que no es voldria oblidar mai. En total s’han recollit 2.000 missatges que s’han transformat en donatius a la Fundació. A l’acte d’entrega del xec ha assistit el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, i la neuropsicòloga de la Fundació Pasqual Maragall, Glòria Mas.

L’Espai Gironès ha recollit tots els missatges rebuts en un USB i els ha enviat a l’espai interestel.lar per mitjà d’una empresa especialitzada. I d’aquí a de deu anys el Centre enviarà un e-mail a cada  participant amb el record  que hagin deixat escrit. És la primera acció d’aquestes característiques que es porta a terme en un centre comercial i la intenció és assegurar que aquests records perdurin en el temps en una acció simbòlica que s’emmarca en la lluita contra l’Alzheimer.

Totes les activitats programades en el marc de la campanya solidària de Nadal han tingut una gran acollida. La projecció benèfica  als Odeon Multicines de la pel·lícula “Bicicleta, cullera, poma” dirigida per Carles Bosch i protagonitzada per Pasqual Maragall va reunir més d’un centenar d’assistents.  A més, s’han dut a terme dues xerrades sobre l’Alzheimer i la investigació d’aquesta malaltia i la projecció gratuïta de la pel·lícula “El diario de Noa”.

D’altra banda, en el marc de la campanya cada setmana el Centre Comercial ha sortejat entre tots els participants una pel·lícula en DVD relacionada amb l’Alzheimer. La iniciativa ha comptat amb el  músic Pep Poblet i l’actor i director teatral Martí Peraferrer com a padrins.

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de  400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes  on hi ha instal·lats operadors líders com  Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i  Brighty&Co , entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït. 

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l'actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s'ubiquen.

 

Foto: Espai Gironès