Un mosso testimoni del judici del procés denuncia amenaces i coaccions a la porta de casa seva

Tal com ha explicat ell mateix a les xarxes socials, un grup de persones s'ha acostat de nit a l'entrada d'un dels habitatges on "acostuma a anar" i ha deixat un vàter amb una estelada i envoltat de llaços grocs: Al vàter hi havia diversos missatges, entre els quals un que deia "Alberto [sic], per quan el dia 24 vagis al Suprem" i un altre que assegurava que és una "vergonya per a l'uniforme". Al vàter també hi ha diverses referències homòfobes.

Donaire, que és agent dels Mossos d'Esquadra, ha explicat que no cedirà a les amenaces i que el dia 24 declararà. Avisa, a més, que "l'intent de coacció a un testimoni abans d'un judici és delicte".

Fa un any Donaire va ser notícia quan va denunciar que havia estat increpat per un vianant a Sarrià de Ter per portar una samarreta amb una estelada. L’home el va insultar i el va acabar perseguint a peu fins que es va entrebancar i va caure. Donaire ho va enregistrar hi en va fer difusió i es va fer viral a les xarxes socials. 

La picabaralla, segons la seva versió, va començar quan ell sortia de la casa de la seva parella i es va trobar un individu que, en veure'l amb una samarreta blava amb l'estelada, el va començar a insultar “Catalán de mierda, hijo de puta”. Més tard, es van tornar a trobar quan ja anava amb cotxe i el va  amenaçar amb insults  “Te vamos a matar”, “hijo de puta” o “cobarde” i Donaire li va contestar “Si no t'agrada Catalunya ja saps què has de fer”.