Girona aprova destinar 800.000 euros a reparar d'urgència canonades obsoletes d'Agissa

El més destacat és en dos trams del carrer Migdia de Girona, on s’haurà de fer una inversió de 170.000 euros i a la carretera de Sant Feliu també s’hi hauran de fer obres per un import de 120.000 euros. A Sarrià de Ter hi haurà una inversió de 50.000 euros al carrer Montagut i 35.000 euros més a la Rasa. A Salt, el canvi de canonades es farà al carrer Pau Casals i Àngel Guimerà costarà uns 53.000 euros.

D’altra banda el govern municipal de Girona també ha aprovat l’augment del cànon del sanejament, destinat al manteniment de la xarxa, en uns 100.000 euros anuals per tal de poder respondre a totes les actuacions de manteniment i reparació d’avaries que es produeixin a la xarxa. Un import que l’Ajuntament assumirà del pressupost per no revertir-lo a les factures dels abonats.

Alhora, el ple va aprovar la modificació del pla director d’inversions 2013-2020 reduint l’import de 2,6 milions d’euros a 1,6 milions per tal d’ajustar les actuacions a les necessitats reals i les circumstàncies actuals del servei. Per altra banda, l’Ajuntament de Girona dona una pròrroga de dos mesos a la part privada d’Agissa perquè presenti un inventari valorat de les seves instal·lacions.

Foto: Diari de Girona