Problemes als aparcaments del bus la copa pels turistes amb mobilitat reduida

El consistori diu que els busos amb el distintiu de persones amb mobilitat reduïda poden aparcar en aquest punt. EL succés va passar el dimecres quan el guia viatjava en autocar amb un grup de turistes portuguesos de la tercera edat. Segons explica, va demanar si podien baixar a La Copa a l'agent de Turisme, l'agent li va dir que si tots anessin amb cadira de rodes sí que podrien baixar, però que en aquell cas no. Davant d'això van haver d'anar a l'estació d'autobusos. els turistes denuncien que van poder arribar a la Catedral però amb un retard de 40 minuts, per les dificultats que patien. 

l'Ajuntament explica que a La Copa hi ha fins a tres places de càrrega i descàrrega on poden aparcar els autobusos amb distintiu de transport escolar, així com aquells que tenen distintiu per a persones amb mobilitat reduïda. Una insígnia que no portava l'autocar on viatjaven amb el grup de turistes.

El mateix ajuntament afegeix que en un mes no han rebut cap queixa de la feina informativa que estan realitzant els agents de Turisme a La Copa.