Jornada d’Emprenedoria dels instituts de les comarques gironines

Aquest dijous tindrà lloc l’acte de presentació de les cooperatives escolars creades durant el curs 2018/2019 en el marc de l’associació Emprengi en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines i la Diputació de Girona.

En el marc  del projecte educatiu, al llarg d'aquest curs s'ha promogut la creació de 24 cooperatives en mans de 320 alumnes de 16 centres educatius gironins. La iniciativa es desenvolupa tot adaptant la metodologia «Empresa Jove Europea», de l'entitat asturiana Consorci Valnalón-Ciutat Tecnològica, a la realitat de les nostres comarques.

La jornada començarà a les 9.30 hores al Teatre Municipal de Girona. Tot seguit a les 9:45 hores, Eric Llacuna, membre de la cooperativa DIVERTUS, impartirà la xerrada ‘Perquè cooperar? Construïm un equip’.

Finalment a les 11.30 hores tindrà lloc el “Mercat de les Cooperatives” al Passeig Pompeu Fabra, davant de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona amb una sèrie de parades preparades per les cooperatives d'estudiants que han participat en el projecte.

Foto: Institut de Santa Coloma de Farners