Detenen un home al Gironès per manipular la placa de matrícula i intentar marxar sense pagar d’una benzinera

Els Mossos d’Esquadra  van detenir el passat divendres, 5 de juliol, un home de 60 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de Cassà de la Selva, com a presumpte autor d’un delicte de falsedat documental i una falta d’estafa. També se l’ha denunciat com a presumpte autor d’una infracció administrativa per conduir sota els efectes de l’alcohol. Els fets van passar cap a les nou del matí d’avui en una benzinera de la carretera de Girona de Quart, quan un conductor va voler marxar sense pagar i, a més, duia la placa de matrícula tapada amb cinta aïllant.

En arribar, els agents van comprovar que els treballadors de l’establiment l’havien retingut fins l’arribada de la policia. A més, van veure que l’home podia trobar-se sota els efectes de l’alcohol i, en fer la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,36 mg/l en aire expirat, superior al límit màxim que en aquest cas és de 0,25 mg/l.

Finalment els mossos el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de falsedat documental, una falta d’estafa i l’han denunciat per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

El detingut, que no tenia antecedents, declararà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan sigui requerit.