Guanyem Girona reclama solucions pels talls de llum a l'est de la ciutat

El grup municipal de Guanyem Girona es mostra de nou preocupat pels talls de llum reiterats a Girona est.  Durant l’hivern diversos barris de Girona, però en especial Font de la Pólvora, Torre Gironella, Germans Sàbat i Montjuïc van patir talls de llum per part d’Endesa, la companyia distribuïdora. Al gener l’oposició va exigir la compareixença del qui era vicealcalde, Eduard Berloso, que va haver de respondre més d’un centenar de preguntes sobre la situació. 

Guanyem Girona reclama accions “immediates” per evitar que les famílies afectades passin tot l’estiu amb talls de llum diaris i ha lamentat que el govern s’ha mantingut sempre al costat de la multinacional i no ha impulsat cap canvi substancial per millorar la situació dels veïns.

D’altra banda la Plataforma per la Dignitat de Font de la Pólvora ha denunciat que des de fa quinze dies en aquest barri només tenen subministrament elèctric de dues a tres hores al llarg del dia i destaquen que el fet de no poder utilitzar aparells de refrigeració en plena onada de calor, a més de medicament i menjar que se’ls fa malbé. 

La plataforma també comenta l’incendi de diumenge en un bloc i considera la situació d’insostenible i pregunta per la regularització d’alguns veïns amb Endesa fa alguns mesos que ha quedat parat i ni la companyia ni alcaldia han dit res. 

Foto: Guanyem Girona