La Policia Municipal de Girona deté una persona per un delicte de robatori amb violència

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir al matí un menor de 17 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

Al voltant de les 11.45 h, la centraleta de la Policia va rebre una trucada que alertava d’un atracament en un establiment comercial del barri de Santa Eugènia. Immediatament, al lloc dels fets s’hi va adreçar la patrulla de la zona, que quan va arribar,  tres persones tenien un jove retingut. Els agents es van fer càrrec de la intervenció seguidament.

Després de les gestions efectuades en el lloc dels fets, ahir, van saber que dos joves havien entrat a l’establiment esgrimint una arma blanca amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa. Gràcies a la intervenció de les dues persones que hi havia a la botiga en aquell moment, i amb la participació d’una tercera persona, es va poguer frustrar el suposat atracament i retenir un dels joves. El segon participant del suposat delicte ha fugit amb l’arma que s’havia utilitzat per amenaçar els responsables de l’establiment amb l’objectiu d’obtenir el botí.

 Després d’això, els agents han comunicat les dades del fugitiu a totes les dotacions policials operatives i també al grup d’investigació dels Mossos d’Esquadra. En aquests moments encara continuen les accions de recerca del sospitós.

Foto: Mossos.