Continuen les actuacions per incorporar la tecnologia LED en prop de 700 punts d’enllumenat de Girona

Ja s’han instal·lat les noves il·luminacions a l’avinguda de la Font de la Pólvora, la pujada del Primer de Maig i la rambla de Xavier Cugat.

Durant aquesta setmana, està previst que s’actuï al passeig de Canalejas i a la pujada de la Creu de Palau, L’Ajuntament de Girona ha començat les actuacions per substituir prop de 700 punts de llum de la ciutat per noves unitats amb tecnologia LED. La setmana passada es van canviar 50 il·luminacions de l’avinguda de la Font de la Pólvora i 20 de la pujada del Primer de Maig i aquest passat cap de setmana s’han acabat  d’instal·lar les 34 llums noves a la rambla de Xavier Cugat. 

De cara als propers mesos, es faran els canvis en 35 aplics fluorescents de la vorera est de la Gran Via de Jaume I; en 57 lluminàries de l’avinguda de Montilivi, el carrer del Mas Barril i el carrer del Pic de la Dona –al voltant de l’estadi de Montilivi-; en 104 lluminàries a l’avinguda de Lluís Pericot –inclou la plaça dels Països Catalans i els carrers de Josep Ametller i Viñas, del Castell de Peralada, del Castell de Requesens de Sant Hipòlit i de la Pica d’Estats i la rotonda de Lluís Pericot-, i en 131 punts de llum a la zona del Mas Barril i de Mas Abella –inclou els carrers de Mas Abella, del Tretzevents, del Puigpedrós, el carrer del Roc de Frausa, de Roca Colom, del Mas Barril, de l’Albera, del Comanegra i de la Riera Palagret.

L’ajuntament de Girona aposta per un model de ciutat sostenible i eficient, que vetlli per a la incorporació dels avantatges que aporten les noves tecnologies en els diferents àmbits de la vida pública.

Foto: Ajuntament de Girona.