Arriba l’1 de setembre la celebració de la 10a Fira del Conte de Medinyà

La Fira del conte de Medinyà és un espai de trobada  per a tots els amants dels contes, il·lustradors, relats d’entre altres i aquest any compleix deu anys.

La fira esdevé al carrer, amb espectacles diversos tot girant al voltant de la lectura contacontes, música, xerrades amb artistes, representacions, jocs, i tot un seguit d’activitats que faran gaudir a tots els visitants d’aquesta tradicional  fira del municipi.Els actes començaran diumenge dia 1 de Setembre a les 10.30 h del matí amb la presentació de la mascota de la fira del conte “FAULA” creada per “Nuxu Perpinyà”  seguidament hi haurà la narració del conte guanyador del 9e concurs de narració oral Joan Bahí.

De les activitats d’enguany, destaquen les lectures contes desde la presó d'Oriol Jonqueras, que tindran lloc després de la presentació de la fira. Llegiran l'escriptora Maria Mercè Roca, l'alcalde de Sant Julià de Ramis - Medinyà, Marc Puigtió i la directora del grup amateur Dosdedeu Rosa Maria Rebull. D’altres activitats en que es podra gaudir de la fira  també serà la destacada presència de Miquel Fañanàs, on presentarà La Bruixa Amiga, il·lustrada per Laia Berloso. L'escriptor gironí converteix la llegendària gàrgola de la catedral, de la novel·la La Bruixa de Pedra, en un conte per a nens i nenes a partir de 8 anys. En aquesta desena edició de la fira també es rebrà la visita de la il·lustradora Pilarín Bayés que obtindra un reconeixement a la seva trajectòria com il·lustradora.

Imatge: St. Julià de Ramis- Medinyà.