Girona augmenta un 16% el nombre de places d’activitats de la Xarxa de Centres Cívics de cara al curs vinent

L’Ajuntament de Girona oferirà més de 870 cursos i un total de més de 14.000 places a les activitats de la Xarxa de Centres Cívics de cara al proper curs 2019-2020.

Les xifres representen un augment de més d’un 16% en el nombre de places respecte l’any anterior, quan se’n van oferir unes 12.000. Un any més, la programació és extensa, diversa i plural; de formats i disciplines diferents; amb cursos i tallers per a totes les edats, i accessible per preus, horaris i proximitat física.

La Xarxa de Centres Cívics de Girona està formada pel Centre Cívic Sant Narcís, el d'Onyar, el Centre Cívic Santa Eugènia, el Centre Cívic Pont Major, el de Pedret, el Centre Cívic Pla de Palau, el Centre Cívic Ter i el del Barri Vell-Mercadal. En la confecció de les propostes que s’ofereixen hi ha participat tant la ciutadania com les entitats i els mateixos centres cívics. Les preinscripcions per participar en les activitats estaran obertes de l’1 al 15 de setembre. El 16 de setembre, en aquelles activitats on la demanda superi l’oferta de places disponibles, es farà un sorteig mitjançant un sistema informàtic aleatori.