L’ANC fa una crida a manifestar-se ràpidament i de forma massiva quan surti la sentència al procés independentista

L’entitat ha fet una crida perquè la ciutadania surti al carrer de manera “massiva” tan bon punt es faci pública la sentència de l’1-O. L’ANC demana que es mobilitzin “des del primer moment” i facin sentir la seva veu allà on els agafi la notícia, ja sigui “aturant el cotxe i fent sonar el clàxon si s’està circulant, fent soroll i protestant al carrer o baixant al carrer si s’està a la feina o a casa”. L’Assemblea demana una participació “massiva” de la ciutadania en aquesta primera resposta espontània, així com en la resta d’accions que vol articular per al dia en què es doni a conèixer la resolució.

L’entitat independentista suggereix als ciutadans que segueixin les xarxes socials de l’ANC i d’Òmnium per estar assabentats de les convocatòries per a les multitudinàries manifestacions que s’organitzaran per a aquell mateix dia, a les vuit del vespre.

L’ANC, ha publicat un vídeo per motivar la població a protestar, també promou una gran encartellada del país per “mostrar el rebuig a una sentència que es preveu condemnatòria” i “reafirmar que cal assolir la independència”. Quan se sàpiga la sentència, les entitats posaran data a les cinc Marxes per la Llibertat que sortiran des de Berga, Vic, Girona, Tàrrega i Tarragona, que recorreran el país durant tres dies fins a arribar a Barcelona.