Madrenas presenta un pla de govern amb 355 mesures a complir durant aquest mandat

L’alcaldessa Marta Madrenas, acompanyada dels regidors i regidores del govern municipal, va presentar divendres passat el Pla de Govern 2019-23, un document on s’inclouen les 355 mesures que l’equip de govern vol desenvolupar en aquest mandat. El document es divideix en les diverses àrees que conformen l’Ajuntament, sota el lema “Girona som tots”.

Per l’alcaldessa, “es tracta de compromisos que van des del dia a dia de la ciutat fins als seus principals reptes estratègics de futur”, i ha enumerat aspectes prioritaris com són l’ocupació, la seguretat, l’adaptació al canvi climàtic, l’urbanisme de proximitat, la mobilitat sostenible o la cultura i l’educació. En aquest sentit, ha explicat que es tracta de propostes “rigorosos i realistes, que saben que poden assumir, i per tant no prometen res que no podran complir”. Per això ha anunciat que es farà un cop l’any un “examen públic” del grau de compliment del pla de govern, per garantir així la transparència i la informació a la ciutadania.

Madrenas, també ha destacat que aquest és un document “viu”, que es podrà modificar en funció de l’evolució de la ciutat i del context social i econòmic, i també en funció dels acords amb el teixit social i econòmic de la ciutat i amb la resta de les forces polítiques municipals.

A escala nacional, el govern presidit per Madrenas s’ha compromès a seguir defensant els drets fonamentals i les llibertats individuals i col·lectives, en el context de construcció de Catalunya.