Avui ha començat el Gran Recapte d’Aliments

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. L’objectiu del Gran Recapte és recollir aliments nutritius de llarga durada com ara oli, llet, conserves de peix i llegums cuites i també sensibilitzar i mobilitzar la població per ajudar a pal·liar la realitat actual de pobresa i precarietat. El president del Banc dels Aliments Joan Jorba, anima a tota la ciutadania a fer una col·laboració solidària.

En total avui i demà hi ha 340 punts de recollida a les comarques de  Girona, i al voltant de 3.000 punts de recollida arreu del territori. L'objectiu és superar les 428 tones d'aliments de l'any passat.

Sarrià de Ter és una d’aquestes poblacions que col·laborarà un any més amb El Gran Recapte. Els aliments es podran portar a les botigues associades i també a l’oficina de la Policia Municipal de Sarrià al matí i també a les tardes trucant al 610 290 092. 

Les Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) calculen que el 5% de la població a Catalunya està en situació de pobresa severa.