Tercera edició del Rap de Girona Fest

L’Espai Marfà ha acollit aquest diumenge, la tercera edició del “Rap de Girona Fest”. Es tracta d’un festival que va néixer amb la voluntat de ser una mostra i un canal de difusió de les propostes més representatives de l’escena rap de les comarques gironines. El tret de sortida d’aquesta edició la va protanonitzar un col·loqui amb la temàtica “Producció musical i rap”.

Durant aquesta estona es va posar sobre la taula el paper de la producció musical dins el sector i analitzar els diferents punts de vista que sorgien  amb la finalitat de generar vincles i aprenentatges entre els professionals i aficionats. A continuació, a l’acte va tenir lloc una petita mostra de “break dance” a càrrec de l’escola local Beat Bang Rockers. El plat fort d’aquesta edició va ser de l’enregistrament en àudio i vídeo de 10 “Live Cyphers” on es van gravar en directe  les rimes de diverses artistes locals sobre els ritmes elaborats per productores i beatmakers de km. 0. Aquest material es publicarà posteriorment a totes les plataformes digitals de rap de Girona. 

La vetllada va acabar amb una “Jam Session” oberta a càrrec dels Beatjammers, on es combinaran textures electròniques i orgàniques per elaborar els ritmes. Totes les activitats que es faran aquest dia seran gratuïtes. L’Espai Marfà pretén motivar els seguidors i seguidores d’aquest moviment cultural a través de la realització d’aquesta jornada coproduïda amb l’Associació Brainstorming,  la Casa de la Música Gironès i L’Estació Espai Jove.

Foto: Ajuntament de Girona