Les biblioteques de Girona preparen el festival MOT 2020 amb la nova activitat “Llegint el MOT”

L’objectiu és de començar a fer un tast de la programació de la propera edició de l’esdeveniment literari. Es tracta d’un club de lectura, que consta de cinc sessions, amb llibres d’autors i autores de l’edició del MOT de 2020. Cadascuna de les cinc biblioteques públiques de la ciutat programarà una sessió, que serà conduïda per un/a dinamitzador/a de la mateixa biblioteca, per comentar el que la lectura del llibre hagi suggerit. D’aquesta manera, aquelles persones que hi participin podran aprofundir en el coneixement sobre algunes de les plomes que seran protagonistes del Festival.

La dinàmica serà la mateixa que la de qualsevol club de lectura i cada persona es pot inscriure a les sessions que vulgui, però amb compromís d’assistència. L’activitat és gratuïta i l’entrada lliure però només les 18 primeres persones inscrites tenen garantit un exemplar del llibre per poder-lo llegir prèviament.

Les inscripcions ja estan obertes i per formalitzar la inscripció cal adreçar-se a una de les cinc biblioteques presentant el carnet de lectura pública. Els llibres es podran recollir a la biblioteca on es faci l’activitat, però, si cal, es poden fer arribar a la biblioteca de referència de la persona inscrita mitjançant el préstec interbibliotecari. Els llibres de les tres primeres sessions es podran recollir a partir del 16 de desembre a les biblioteques corresponents. Els llibres de les dues darreres sessions es podran recollir a partir del 15 de gener.