Un total de 84 artistes provinents de 12 països participaran en la 9a edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or

L’esdeveniment tindrà lloc per tercer any consecutiu a Girona i se celebrarà del 13 al 18 de febrer en un envelat de circ instal·lat especialment per a l’ocasió al camp de Mart del parc de la Devesa. Aquesta novena edició comptarà amb la presència de 84 artistes provinents de 12 països diferents, fet que consolida el festival com el major esdeveniment circense de l’Estat i revalida la seva posició entre els 5 majors festivals de circ al món.

Marta Madrenas Alcaldessa de Girona, ha subratllat que “El Festival Internacional del Circ és una proposta artística inusual i extraordinària amb una qualitat que trenca estereotips associats a l'art circense. A més, Madrenas apunta que no només té un retorn econòmic indiscutible, sinó que també destaca el retorn social del festival, que s'apropa a tots els públics, amb una fórmula diferent a la d'altres propostes culturals”, afirma la batllessa.

Per la seva banda el vicepresident de la Diputació de Girona el senyor Albert Piñeira ha assenyalat que “ja podem afirmar amb rotunditat que el circ ha superat el repte de consolidar-se a Girona i fer-se un lloc en la seva nodrida agenda cultural”.

La 9a edició del Festival commemorarà el 50è aniversari de l’arribada de la primera companyia de circ rus a casa nostra (1970-2020) i, per aquest motiu, deu de les 24 atraccions que es podran veure al mes de febrer provindran de Rússia.

Foto: Ajuntament de Girona