El Girona 10 incorpora noves visites guiades, paquets de xuixos i la participació del Bàsquet Girona en la novena edició

Aquestes són tres de les principals novetats de la iniciativa, que aquest 2020 tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de gener.  La inauguració de l’esdeveniment es farà el divendres 24 de gener, a les 19 h, a la fira “La Plaça”, ubicada a la plaça de Catalunya, una de les activitats que s’han organitzat en el marc del Girona 10.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas ha subratllat que la iniciativa Girona 10 ha comptat des dels seus inicis amb el ple suport i la implicació de l’Ajuntament de Girona i ha apuntat que és un exemple d’èxit de com la col·laboració entre els sectors públics i privats d’un territori poden crear un producte que potenciï i cohesioni el sector turístic de la ciutat.

En aquesta edició es podrà accedir, a través de sorteig, a diferents tipus de premis gratuïts: 118 places hoteleres gratuïtes; 164 entrades per a espectacles del primer semestre del 2020 del Teatre Municipal d’entre d’altres.

Les inscripcions per participar al sorteig dels premis gratuïts es poden fer fins al dijous 16 de gener al web www.girona10.net . El sorteig es farà el divendres 17 de gener, a les 11.30 h, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

Durant tot el cap de setmana del Girona 10, hi haurà entrada gratuïta o preus especials als museus de la xarxa “GironaMuseus” i als monuments de la ciutat i es podran comprar entrades a 10 euros per diferents espectacles de l’Auditori de Girona i el Teatre Municipal i per a determinades funcions del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or.