L’Estació Espai Jove celebra la 30a edició del Mostrar’t amb un concert de Doble & Hug Sound del festival Neu!

Ja fa tretze anys del naixement del Mostrar’t de L’Estació Espai Jove i enguany se’n celebra la 30a edició. La inauguració de la mostra artística d’aquest any es farà aquest vespre a les 20 h, amb un concert gratuït de Doble & Hug Sound, gràcies a la col·laboració amb el festival no internacional de música i altres arts Neu!

Els membres del Doble & Hug Sound són Pol Plaja i Lluis Huguet, dos joves talents caps de la creixent escena musical urbana gironina. Després de l’èxit del seu primer àlbum Livin’ the Hug Life, distribuït per The Orchard Music, oferiran un xou únic combinant el so més pur dels instruments acústics amb els sons electrònics més actuals. Durant l’actuació, presentaran els seus nous treballs, així com les cançons més representatives del combo. 

Mostrar’t és un projecte que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalies. Més d’un centenar d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L’Estació tots aquests anys i s’hi ha recollit un total de 128 propostes artístiques.

 Foto: Ajuntament de Girona