La Mobile Week Girona 2020 girarà al voltant de la tecnologia com a eina d’inclusió social

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Glòria Plana, van presentar ahir la programació d’activitats de la “Mobile Week Girona 2020”, que tindrà lloc al Centre Cultural La Mercè els dies 20 i 21 de febrer.

Enguany, les activitats s’estendran al llarg de la setmana del 17 de febrer gràcies a la implicació d’entitats i col·legis professionals, que han organitzat diferents actes a les seves seus. Dilluns 17, el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona, portarà a terme el debat “Domòtica, una solució per a la inclusió”; el dia 18, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona, acolliran la xerrada “Enginys, inclusió i persones, un debat necessari”; pel que fa el dia 19 la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza una xerrada sobre accessibilitat universal, i el dia 20 la Cambra de Comerç coordinarà una sessió sobre l’ús efectiu i responsables de les xarxes socials per a joves de fins a 30 anys.

A més, de l’11 al 21 de febrer es podrà visitar al claustre del Centre Cultural La Mercè l’exposició “Capacitats i preparats”, una mostra didàctica sobre com les noves tecnologies digitals ajuden a la inclusió professional i social.

La Mobile Week, impulsada per Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), va néixer fa quatre anys a Barcelona amb l’objectiu de posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes un espai de participació i reflexió sobre la tecnologia. Girona hi participa per segon any consecutiu.

Foto: Ajuntament de Girona