El Centre Cultural La Mercè continua la seva activitat a distància i de manera virtual

Concretament, tant L'Aula d'Escriptura com l’Escola Municipal d’Art mantindran la seva oferta formativa virtual durant les properes setmanes.

En el cas de L’Aula d’Escriptura, la formació dels mòduls 2 i 4 continua digitalment, i els professors faciliten la matèria a l’alumnat a través del correu electrònic per tal que pugui continuar escrivint. Els escrits es corregeixen i comenten de forma interactiva entre els alumnes i el professorat a través de mitjans telemàtics. Pel que fa a l’Escola Municipal d’Art, els professors proposen tasques o projectes perquè les persones inscrites al centre puguin seguir amb les classes des de casa.

Des del taller de dibuix del professor Manel Bayo, una de les activitats proposades ha estat “Fem un cafè?”, en què es demana als alumnes que utilitzin aquesta beguda com a tinta per pintar. També la professora del taller de joieria Imma Viñals ha proposat un “Diàleg visual” en què es convida l’alumnat a crear imatges amb elements quotidians que dialoguin amb les imatges de la resta de companys, sota el tema de l’actualitat que estan vivint des del confinament.

 Tots els projectes dels i les alumnes s’aniran recollint al web “Art en temps de confinament” i es compartiran a les xarxes socials del centre, amb l’usuari @LaMerceGirona.

Imatge: ApropaCultura.cat