Professionals de l’AECC-Catalunya contra el Càncer ajuden a pacients i familiars a través de mitjans i xarxes digitals

Des de l'entitat, informen que més de 83 pacients i familiars de la província de Girona, ja han rebut suport i acompanyament digital per part de professionals de l’associació. Així, aquests mateixos han elaborat una sèrie de vídeos gravats des dels seus domicilis en els quals ofereixen consells per a suportar millor la incertesa creada pel Coronavirus i els dies de confinament a casa.

A través dels canals digitals i xarxes socials de l’organització, les persones amb càncer rebran pautes i recomanacions dels psicòlegs, treballadors socials i tècnics en exercici físic, per a afrontar millor el moment actual que vivim. A banda la gerent de l'AECC: Catalunya a Girona Pepi Soto, ha valorat molt positivament l’adaptació i l’esforç que han fet des de l'entitat gironina a reorganitzar-se, ja que tots els serveis són majoritàriament presencials, i això ha fet que s’haguessin de realitzar canvis importants fruit de la crisi sanitària de la Covid-19 ha assegurat. 

Soto, ha apuntat també que el servei de voluntariat de l’entitat s’ha reactivat per seguir donant suport i acompanyant a pacients i familiars, ja sigui mitjançant acompanyament telefònic, suport per xat o realització de gestions bàsiques fora del domicili. Totes les persones que necessitin aquest acompanyament o suport, es poden posar en contacte al telèfon: 972 20 13 06 o enviant un correu a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Imatge: ssisbe.cat